Jeans / Only, knit / H&M, OTK boots / H&M (cheaper option here), ring / Calvin Klein 

Et næsten friskt outfit fra i går, da Katrine og jeg spankulerede rundt i Århus. Vi havde en rigtig hyggedag med sushi, shopping og en tur i Ikea, inden turen gik til VRS event i Brabrand. Super hyggeligt event med lækker lækker tapas, en masse forårsnyheder og søde bloggere. Det er altid hyggeligt at hilse på nogle af de bloggere man følger lidt med hos til hverdag. Bl.a. hende her, men også alle mine andre borddamer. Vi fik lov at shoppe fra stativerne af de nye varer. Der er virkelig et par ting, jeg slet ikke kan vente med at vise jer. Bl.a. en sort blondebluse som bare er SÅ fin!

Dagen i dag er blevet tilbragt i Vejle hos Katrine. Vi har fået frokost og kage, og vi nåede også at skyde outft billeder, selvom vejret ikke helt var med os. Dem skal jeg nok snart få lagt op, men mangler endnu to outfits fra modeugen. Er lidt bagud på den front, men må se om ikke jeg kan få indhentet lidt henover weekenden. I skrivende stund sidder jeg i toget på vej hjem til Sjælland. Jeg er næsten fremme, så må hellere stoppe nu. Vi blogges.

English recap / I wore this outfit yesterday when I went to a fashion event at the Danish brand VRS. We got to have a look at the latest items while eating the most delicious tapas. I completely forgot the dessert because I was so busy trying on the great selection of clothes. So hard to choose but I think I really found some great pieces. Cant wait to show you.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...