Leather skirt / Moss Copenhagen, wool jumper / Soaked in Luxury (now on crazy sale!), hat / H&M 

Outfittet her er fra tidligere på måneden,da Katrine og jeg var et smut i Malmö, for at hygge med lidt shopping og god frokost. Meget shopping blev det ikke til, men en masse vindueskiggeri, og så sad vi egentlig bare inde på en hyggelig italiensk restaurant og varmede os på noget lækker mad. Selvom det var koldt den dag, fik vi hurtigt skudt et par billeder af vores outfits. Jeg havde klædt mig varmt på, med min yndlings strik, som er uundværlig om vinteren. Sat sammen med læder nederdel og en hat gav det et feminint, men afslappet look. Det er skønt at der ikke er længere til Sverige, og Malmö er nu en hyggelig by at gå rundt i. Dog helst i varmere vejr, men vi har snakket om at tage derover igen til sommer.

English recap / This outfit is from earlier this month when my good friend Katrine and I went to Malmö, Sweden for shopping and lunch. It was freezing cold that day so I went for my favorite wool jumper, a leather skirt and a hat. We didn’t get much shopping done but Malmö is such a nice city so we will definitely be going back. Possibly in the summer. After all it’s not even half an hour by train from Copenhagen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...