Jeg har faktisk ret længe været på udkig efter en ny iPhone. Sidste år mistede jeg min telefon til en fest. Jeg plejer ellers aldrig at være uansvarlig hvad sådan noget angår, men jeg husker svagt at have kommet telefonen i min taske på et tidspunkt til festen, og åbenbart har jeg ramt ved siden af, så den er røget på gulvet uden jeg har opdaget det. Heldigvis får jeg telefonen tilbage dagen efter, dog i noget ringere tilstand. Nogle har nemlig spildt alkohol i min telefon, og så har den ligget og badet lidt idet natten over. Derfor har min skærm det mærkeligste udseende, og jeg har aldrig rigtigt fået gjort noget ved det. Nu er min telefon dog ved at være nået dertil hvor den snart ikke kan mere. Derfor har jeg i et par måneder kigget mere seriøst efter ny telefon. Blandt andet hos Power.dk, hvor priserne generelt virker lidt billigere.

Det er egentlig mest en iphone 6 jeg har haft mit øje på. Så er det bare hvilken farve den skal have, og hvor mange GB. Big decisions! Noget helt andet jeg mangler, men som jeg bare ikke har fået taget mig sammen til at købe, er et sleeve til min laptop. Det jeg har er nemlig for lille til min. Power.dk har et pænt udvalg af sleeves og computertasker blandt andet i læder. Klik her for at se udvalget. Jeg er specielt vild med det brune læder sleeve fra Ferrelli. Det er ret enkelt, og matcher mit ipad sleeve. Hvad synes I om det?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...