Jeg har været inde hos pi-cph og udvælge mine favorit accessories. Pels pandebåndet ville være helt perfekt her på denne årstid. Faktisk er jeg på udkig efter en pæn hue eller anden varm hovedbeklædning, som jeg kan have på til modeugen. Modeugerne i februar er altid så kolde, og man får altid taget for lidt tøj på. Jeg tror dog jeg tager min varme pelsjakke med. Den er både pæn og lun. Pelspandebåndet ville nu heller ikke være af vejen, da det både er pænt og varmt. Jeg er ikke den praktiske type hvad påklædning angår, så når jeg endelig finder noget praktisk, som rent faktisk også er pænt, så er det da med at få fat i det.

Pi-cph har mange af de lækre smykke- og accessory mærker som Stylesnob, Markberg, Line&Jo og Dyrberg/Kern. Uret ovenfor fra Dyrberg/Kern har jeg lige nu et godt øje til, men jeg skal til et Dyrberg/Kern event i næste uge, så der får jeg forhåbentlig rig mulighed for at kigge nærmere på deres smykker og ure. Jeg glæder mig i hvert fald meget til at høre mere om brandet og deres kommende styles.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...