Sunde peanutbutter bites

Hjemmebagte oreos (yndlingskage!!)

Skyr med jordbær og hjemmelavet müsli

Svampede banan muffins med chokolade

Havregryns pandekager med hindbær og skyr 

Stegt laks og spaghetti af sorte bønner

Med et tilbageblik på mine outfits i 2015, syntes jeg også det var på sin plads med et tilbageblik på nogle af de opskrifter jeg har kastet mig ud i i løbet af året. Jeg har linket til opskrifterne under hvert billede, og jeg vil helt bestemt anbefale dem alle sammen, men særligt de lækre sammenklappede kager, som skal forestille en hjemmebagt udgave af en oreo. Leder I efter lidt sundere alternativer, kan både peanutbutter bitesne, pandekagerne og müslien anbefales, men for en lækker og sund aftensmad, synes jeg helt klart I skal prøve bønnespaghettien og stegt frisk laks. Super lækkert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...