De sidste par gange jeg har været til modeuge, er jeg kommet i tanker om en ting jeg manglede, mens jeg var afsted. Nemlig en power bank, som man kan have med sig på farten, og lade sin telefon op med uanset hvor man befinder sig. Dog har jeg, når jeg kom hjem ikke tænkt så meget over det igen. Men så var det at jeg tidligere på måneden, var så heldig at modtage denne power owl fra powerbanken.dk. Perfekt så jeg lige kunne nå at have den med mig under modeugen. Jeg må sige at den har været ret uundværlig. Når jeg er rundt til shows og events bruger jeg min telefon rigtigt meget til at tage billeder og videoer, og Instagram og Snapchat bruger jeg jo også en hel del i de dage. Desuden bruger jeg også min telefon til at finde vej og booke taxier, og når man farer rundt hele dagen, er det ikke lige nemt at finde et sted at oplade min telefon.

Jeg valgte en power uglen i mørkeblå. Jeg kan helt vildt godt lide at det er en powerbank der rent faktisk er pæn. Meget værdig at hive op af tasken under modeugen faktisk hehe. Powerbanken.dk har været så søde at give mig en 15% rabatkode til jer. Hvis I alligevel står og skal købe en powerbank, eller er blevet fristet til at købe en, så er det i hvert fald værd at tage med. Koden i kan bruge ved køb hos Powerbanken.dk er JP15. Power uglen er en jeg har modtaget som et samarbejde, men jeg er i hvert fald virkelig glad for min, og vil varmt anbefale den. Hvad siger I, er den ikke fin? Jeg får helt lyst til at ae den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...