Crosseyes

Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge hvor mange af jer der kender til det cool danske brille brand Crosseyes? Jeg har først for nyligt stiftet bekendtskab med mærket, men bare det at det er dansk vækker allerede min interesse. Hvis det ikke er nok for jer, så se lige billederne en gang. Jeg er vild med at man ser både forskellige typer og aldersgrupper (især farmor i pelsen), men fælles for dem alle er at de ser rimelig cool ud. Der er på det seneste poppet flere og flere brilleforretninger op som er konkurrencedygtige på prisen, og hvor nogle henvender sig til mere modne målgrupper, så synes jeg Crosseyes rammer ret bredt. De går efter at gøre folk trendy. I det hele taget er jeg lidt vild med deres koncept. Det er faktisk lidt sødt. Dét og priserne kan I finde inde på deres hjemmeside. Der kan I også se hvor i landet de har butikker. Bl.a. har de optiker i København, men også andre steder på Sjælland og flere steder i Jylland.

Hvis jeg skal nævne en af de ting som især fanger mig, så er det prisen. En enkeltstykerbrille koster f.eks. kun 1250 og en solbrille 900 kr. Det er ganske vist ikke skabt af de store franske modehuse, men til gengæld er det dansk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...