Looking for new boots

 

Jeg viste jer godt mine nye flade støvler forleden. Efter at have gået lidt i dem,kan jeg mærke at de klemmer lidt. Øv. De er desværre lige smalle nok hen over tæerne. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem uanset hvad. Bare ikke med tykke sokker i. Desværre bliver det ikke sådan en sko jeg bare kan rende rundt i en hel dag, hvilket jeg ellers havde håbet. Jeg er lidt på udkig efter nogle lignende, som kan blive mine go-to flat boots. Måske de samme i en størrelse større, eller bare et andet par i samme stil. Måske dem i øverste højre hjørne fra Gardenia eller et par støvler fra Bukela. I går smed jeg to par støvler ud, og det ene par var et par flade ankelstøvler, som jeg har gået rigtigt meget i. De minder lidt om dem i nederste venstre hjørne fra Shoe biz. Det er sådan en støvle der passer til alt, men må sige at jeg lige nu har et godt øje til de støvler med en lidt spids snude. Alle de ovenviste støvler har jeg fundet inde hos iloveshoes.dk, som har et ret lækkert udvalg af mærker som Pavement, Dr. Martens og Gardenia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...