Jeans / Dr. Denim, top / Calvin Klein, jacket / Zara, boots / Dixie

Jeg sidder lige nu hjemme under min dyne og spiser et bananbrød jeg lige har bagt, mens jeg blogger og læser lidt blogs. Jeg elsker de aftener, hvor man bare kan slappe af efter en lang dag med arbejde og praktiske gøremål. Forresten så sad jeg og tænkte på forleden, hvad I bedst kan lide for nogle indlæg her på bloggen? Er der noget I vil se mere af, eller eventuelt forslag til nye indslag? Det jeg selv altid går efter, når jeg læser blogs, det er en masse inspirerende outfit billeder, rejseguides, moderelaterede emner generelt, og så læser jeg en del blogs om New York efterhånden. Men hvad med jer, hvad er I til?

English recap / As I write this blogpost I’m sitting under my duvet eating a slice of banana bread that I baked earlier. I love to just really relax after a long day of work. I’ve actuall been thinking what you guys wanted to see more of on my blog? Please let me know either below or in an email if there’s something you’re interested in seeing on the blog.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...