Jeans / Dr. Denim, shirt / Soyaconcept, otk boots and coat / H&M

Godmorgen i blogland, hvis I er nogle der følger med i dag. Jeg har selv en masse på programmet, og derfor bliver det også et kort check-in fra mig i dag. Det kan I følge med i på min snap (jennifromdablog). Det er dog en masse hyggelige ting, som at pynte juletræ med min søster og min far, bytte julgaver med familien, se Disneys juleshow og i det hele tiden tilbringe tid med familien. Ih hvor jeg glæder mig til maden i aften. Outfittet her er ikke fra i dag. Juleaften går jeg altid efter et outfit der er behageligt, men samtidig pænt. Det ender ofte ud i strømpebukser, en løs kjole og et par bløde sutsko. Aah. Har I nogen særlig dress code for juleaften? Jeg har hørt om nogen der har trdition for at sidde i hygge/nattøj juleaften. I må have en rigtig dejligt juleaften allesammen <3

English recap / Good morning everyone. It’s going to be a very short hello from me today but you can follow my dos on snapchat (jennifromdablog). Today we celebrate Christmas eve here in Denmark which means a lot of gorge food, christmas carolling, dancing around the Christmas tree and opening of presents. Can’t wait until tonight haha. I’m planning on a rather casual yet pretty outfit tonight. Probably some stockings and a dress with loose fit. A merry Christmas to all of you <3

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...