Har I hørt om det cool danske brillemærke Have A Look? Jeg har for nyligt stiftet bekendtskab med brandet, og de laver altså nogle virkelig lækre stel. Jeg bruger selv briller, eller de fleste af ugens dage er det kontaktlinser, men nogle gange ryger et af mine par briller på. Selvom de selvfølgelig er behjælpelige for mit vedkommende, så betragter jeg dem også som en accessory til mine outfits. Ligesom et smykke. Derfor kan jeg også godt lide at jeg har nogle stykker at vælge imellem. Så briller kan matche outfit og humør. Derfor har jeg også fundet lidt lækkert brille inspiration og samlet på en collage ovenfor. Tag lige et kig på disse smukke fashionistaer, og hvor flot de bærer brillerne.

Til jer der måske ikke bruger briller til hverdag, men på arbejde eller studie, så kan I også få læsebriller fra Have A Look. Der er en del fine at vælge imellem. Personligt er jeg selv ret glad for den status briller efterhånden har fået i modebilledet. Det åbner så mange muligheder.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...