Gifts for her

 

Er der nogle ligesom mig, der stadig lige mangler de sidste gaver? Jeg mangler stadig lige mine forældre, og i dag fik jeg købt til min søster. Selvom jeg synes det er hyggeligt at være på julegave indkøb, så kan jeg også helt stresse over de personer, som jeg ikke ved hvad jeg skal give. Jeg har tidligere på måneden delt mine egne ønsker her på bloggen, men i dag har jeg samlet lidt inspiration til hvad du kan forære kvinderne i din familie.

Lækre olier og krydderier er en klassiker, og også en god værtindegave til hende der har brugt hele dagen på at stege and og flæskesteg til hele ensemblet. Forskelligt interiør og nipseting er også ofte noget vi kvinder sætter stor pris på, og selvfølgelig tøj, men det kræver også et vist kendskab til din mors, venindes, søsters eller svigerindes stil. Og så er der selvfølgelig smykkerne, som de fleste kvinder elsker at modtage. Alle smykkerne ovenfor og uret fra Daniel Wellington, har jeg fundet inde hos Aveny.dk. DW-uret er jo ret populært her i blogland. Skal man op i et lidt højere prisleje, så er denne prinsessering fra Aveny måske sagen, og ellers falder et par klassiske perle ørestikker i de fleste kvinders smag. Jeg kan i hvert fald kun sige at jeg er virkelig glad for mine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...