Jeg har nævnt det adskillige gange her på bloggen at New York er min drømmeby. Så meget min drømmeby, at jeg har søgt praktik i den skønne by. Jeg fandt faktisk ret hurtigt en praktikplads, men det skulle vise sig at være den mindste del af det. Faktisk opstod der så meget modstand i forhold til arbejdstilladelse, at jeg har droppet tanken. For nu. Jeg håber nu på et senere tidspunkt, at finde noget praktik derovre, som er lidt nemmere at få lov at arbejde med. Eventuelt når jeg er færdig med min uddannelse. Selvom der er over et år til, så følger jeg nu flittigt med i ting der er relateret til det; boligsøgning, praktiksteder, blogs, spisesteder osv.

Jeg kom for noget tid siden til at snakke med en veninde om en rundrejse i USA, hvor man f.eks. får set New York, Las Vegas, Los Angeles og sådan, og kan ikke helt smide den idé fra mig. Det ville være så fedt at opleve. Jeg har selv været inde og lure på toptours.dk og fundet forskellige ret spændende rejsemål. F.eks er der også rejser til Borneo , som har et tropisk klima og spændende dyr som næsehorn, elefanter og næseaber. Flere jeg kender, har rejst rundt i bl.a. Indonesien og Malaysia, og fået nogle fede oplevelser ud af det. Hvor drømmer I om at rejse hen? Måske I også har en lidt mere permanent destination lige som jeg.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...