Jewellery inspiration

Julen nærmer sig og det giver anledning til både at få lidt nye festlige smykker til julefesterne, men også at ønske sig nogle i julegave. Jeg er blevet ret glad for oxiderede smykker på det seneste. Jeg er egentlig til både sølv, guld og oxideret, og også gerne hvor de er mikset. Jeg går selv meget med mine perleørestikker, og jeg synes at disse fine øreringe fra Hultquist er enkle og klassiske, hvilket gør dem vældig egnet til årets julefrokoster. Jeg synes også slangen, som kan sidde op langs øret, er ret fin og særpræget. Jeg kan godt lide smykker, som er forholdsvis enkle, men som stadig har lidt kant.

Jeg overvejer selv at ønske mig nogle flere ringe, da jeg godt kan lide at have nogle stykker på ad gangen. Alle smykkerne ovenfor har jeg fundet inde hos pi-cph.dk, som sælger mærker som Julie Sandlau, Stine A, Pilgrim, Pernille Corydon og Line&Jo. Har I selv nogle smykkeønsker i år?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...