Dress / ebay, boots / Just Fab, glasses / Smarteyes

Jeg bestilte i starten af september, denne kjole på ebay,efter at have set den på blogger Katrine Guldbæk her. Den kom så i slutningen af september, og nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at få den vist på bloggen. Jeg købte den i medium, hvilket er en smule kort til sådan en høj pige som mig. Til gengæld kan jeg godt lide at den har bindebånd til at ramme taljen ind. Uden det bliver det lidt mere en lang løs t-shirt.

English recap / I bought this dress on ebay about two months ago and received it by the end of September. Finally I’m showing it on the blog. I bought it in Medium which is a little short for my long legs. I do like the waistband though. You can also wear the dress without the waistband for a more casual look. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...