Pants / Soyaconcept, turtle neck sweater / Moss Copenhagen, heels / Tamaris

Hvis bare efteråret altid var som det er nu, med solskin og mildt vejr, ah. Man kan tydeligt mærke at det er efterår ved at luften er kold og der er smukke blade på jorden, men det er virkelig på sådan en rar måde. Kan i hvert fald sagtens undvære blæst og regn. Det ser det dog også ud til at jeg kommer til for nu – de har nemlig lovet godt vejr de næste 8 dage. Det eneste minus er at jeg ikke kan hoppe i min nye vinterjakke foreløbigt haha.

Bukserne er en nyere sag i garderoben. Jeg har længe været på jagt efter et par ægte læderbukser, men endnu uden held. Til gengæld har jeg fundet disse bukser med kunstlæder foran. Jeg har haft flere par bukser i kunstlæder, men kun for at finde ud af hvor irriterende og ubehagelige de var. De knirkede og huden kunne slet ikke ånde i dem. Disse er så rare at have på, da de er i viskose, og så er det kun forstykket der er i læderlook. Jeg har endelig fundet et par der fungerer for mig.

English recap / I wish the fall always was as it is now here in Denmark. Chilly but sunny, mild and beautiful. It allows me to still have bare feet (wearing boots most of the time though) and wait with wearing gloves. Only downside is that I can’t wear my new winter coat yet haha. 

I have finally found a pair of pants that I could wear nonstop. Usually I wear jeans all the time but these in leather look add a little extra to the outfit. Besides they are super comfy to wear since most af the material is viscose. They only have the leather look on the front. I’m actually wearing Danish brands from top to toe. Even the jewellery is Danish. Didn’t notice until now.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...