Skirt / H&M, tee / Balmain x H&M, boots / Missguided via. Asos (currently sold out)

I går var jeg iført et helt sort outfit fra top til tå. Jeg må sige at jeg er blevet ret glad for støvlerne. Jeg har næsten ingen flade efterårs støvler, så disse ryger på jævnligt. Desværre er de udsolgt på Asos lige nu, men mon ikke de kommer igen. Jeg har tilbragt nogle dage hos min søster, hvor vi rigtigt har fået hygget med vindues-shopping, masser af sushi, gåture, julekalender og gode snakke. Det er rart med sådan nogle dage, nu hvor vi ikke ses så ofte. Det meste af dagen i dag er blevet brugt indenfor i selskab med te, min dyne, Gossip Girl og stakkevis af lommetørklæder. Dog kom jeg afsted og fik trænet og handlet, og det var egentlig rigtigt rart. I morgen står den igen på studiearbejde og dermed godt selskab af min studiegruppe, så det er slet ikke værst.

English recap / Yesterday I was wearing an all black outfit from top to toe. I must say I’ve really come to like my new boots. I have very few flat fall boots so you can imagine I wear these a lot. They are quite comfortable and there’s plenty of space to wear a thick sock. I’ve been speding the last few days at my sister’s, window shopping, eating lots of sushi, watching old movies and drinking loads of ginger/lemon tea. Tomorrow I’m meeting up with my studygroup to work on our project. Looking forward to that.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...