The best accessory is a smile

Jeg blev helt i godt humør, da jeg sad og kiggede Pinterest igennem for glade og smilende personer ifm. dette indlæg. Der er sådan noget livsbekræftende over det. Det er et faktum at der bag et oprigtigt glædesfyldt smil, ofte ligger en god selvtillid bag. Jeg kender nogle som hader at smile på billeder fordi de enten synes deres tænder er for skæve, for gule eller lignende. Det er her jeg godt vil vinkle indlægget over i en lidt anden retning. Det skal nemlig omhandle en form for kilde til en bedre selvtillid og dermed et bredere smil. Jeg snakker om tandlægecentret De 5 smil, på Østerbro. De udfører nemlig forskellige behandlinger. De kan findes her, sammen med priser og anden info om klinikken.

Jeg har selv haft drøftet mulighederne for blegning af mine tænder, med min tandlæge. Der er en masse ting man skal tage forbehold for, så som risiko for isninger, mængder man indtager af te, kaffe, vin og lignende. Det er noget jeg har gjort mig en del overvejelser omkring, og derfor er det også rart at få råd og vejledning fra en professionel. Jeg er ude efter et naturligt look, så det skal egentlig bare være en let blegning. Jeg kender flere der har fået bleget tænder, og når jeg ser dem, får jeg selv blod på tanden til det hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...