I dag kommer den skønne pige bag kameraet og besøger mig, og jeg glæder mig! Hvis I ikke lige kan genkende hende, så kan jeg fortælle at det er min veninde og blogger-kollaga, som står bag bloggen her. Vi har, da vi begge studerede på Teko, boet næsten dør om dør med hinanden, men nu bor vi i hver vores ende af landet, så jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at få snakket, hygget og selvfølgelig også få taget lidt billeder til bloggen. Jeg har ikke set hende siden modeugen, så I kan nok forestille jer der er en masse at få hentet ind hehe.

English recap / My good friend and blogger colleague Katrine is coming visiting me for the weekend and I can’t tell how much I look forward to it. We used to live a two minute walk from each other when we where both studying at Teko Design & Business school but now we live in each our end of the country. We haven’t seen each other since Copenhagen fashionweek two months ago so I’m sure you can imagine all the catching-up we have to do.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...