hair inspiration

Lidt søndags inspiration til lokkerne. Jeg har nævnt det før, at jeg har en tendens til ikke rigtigt at gøre noget ved mit hår. Forstået på den måde at det for det meste enten er sat op i en hestehale, eller bare hænger nede. Jeg bruger sjældent tid på at lave en pæn frisure, og glatter stort set aldrig mit hår. Det vil jeg gerne blive bedre til. Det er så kedeligt når mit hår bare hænger lidt halv-fladt. Der må gerne være noget liv i det. Jeg forsøger dog at pleje og holde det sundt. Jeg vasker kun hår ca. hver tredje dag, bruger altid hårolie efter badet, bruger hårkur ca. 1 gang om ugen og spiser avocado, mandler og frø jævnligt. Min søster har shampo, balsam og hårolie fra Joico, som skulle være et ret godt mærke inden for hårpleje. Nogle af jer der har erfaring med det? Det kan i hvert fald købes hos Hair247.dk, som også sælger mange andre mærker. Ofte har man jo sine favoritter. Skriv endelig nedenfor, hvis der er noget I bare kan anbefale, til at gøre håret lidt mere sundt og lækkert at se på. Foreløbigt lader jeg mig inspirere at bl.a. Jordan Dunns og Blake Livelys lækre lokker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...