Interor wishes

Efter jeg er flyttet tilbage til Sjælland igen, og har indlogeret mig på mit gamle værelse hos mine forældre, så har jeg ikke givet indretning så mange tanker. For det første så roder det lidt, i forhold til at jeg lige pludselig har mange ting samlet på noget mindre plads, end hvad jeg havde i min skønne lejlighed i Herning. For det andet, så er dette jo en midlertidig bo-situation, så jeg har ikke planer om at gå i gang med den vilde make over, af mit gamle værelse. Lidt tilføjelser og justeringer hist og her, ville dog hjælpe gevaldigt, på at skabe noget mere hygge i rummet. Stearinlys kan selvfølgelig gøre meget, men jeg har også planer om at skaffe mig nogle plakater og en ny pæn magasinholder. Overvejer selv at kaste mig ud i at lave en plakat ala den ovenfor med film citater. Jeg skal nok give en update på bloggen, hvis projektet lykkes. Stolene fra Eames kommer nok til at blive i tankerne foreløbigt, men jeg er altså lidt vild med den, der er forsidepolstret. Det gør den ret hyggelig og ‘varm’, og så adskiller den sig lidt fra den klassiske. Jeg må indrømme at jeg ikke er klar over om det er en ny version, eller om den har eksisteret længe, men jeg spottede den bare lige inde hos Rosborgshop.dk. Det var også der jeg fandt magasinholderen faktisk. Måske den skulle på ønskesedlen til jul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...