Fall / winter faves

Er jeg den eneste der er langt mere draget mod netshopping her om efteråret end jeg er om sommeren, eller sidder I nogle der ude, som har det lidt ligesom jeg? I hvert fald bruger jeg meget mere tid foran computerskærmen, når vejret er koldt og kedeligt udenfor. Det frister til køb af lune vamsede sweatre, lækre lædervarer og varme støvler. Inden jeg foretager køb på nettet, undersøger jeg altid om der er rabatkoder til den pågældende webshop. Jeg mener, man kan jo lige så godt undersøge om der er en kode til gratis levering, 20% rabat, 2 for 1 eller lignende.

Inde hos Saleduck.dk er der rabatkoder til både Asos, Stylepit, Zalando, Miinto og mange flere sider, samlet på ét sted. Faktisk har jeg sat Saleduck.dk som favorit oppe i min værktøjslinje, så jeg nemt kan klikke ind og kigge efter rabatkoder, hvis jeg har fået øje på noget jeg vil købe. F.eks. overvejer jeg meget kraftigt over-knee støvlerne, og den mørkegrå strik er allerede på vej til mig. Jeg skal nok sørge for at tippe om en rabatkode i ny og næ. Jeg kan selv godt lide, når andre bloggere tipper om en rabatkode til Asos eller lignende.

Lavet som del af et samarbejde 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...