Outfit details:   Dress + sandals / H&M

Hvor har vejret været skønt i dag. Selvom jeg har haft en del praktiske gøremål i dag, så har jeg også nået lige at nyde nogle af solens stråler og en god bog, ude i mine forældres have. Virkelig skønt. Krydser fingre for at vi også får lidt af det vejr i den kommende uge. Både kjole og sko ovenfor er fra H&M, og egentlig begge nogle gamle sager i garderoben. Dog har jeg lige købt mig nye sko – hele tre par fakisk. Ups! Dem viser jeg jer i morgen. Mine ben er virkelig blegnet, så det er vist ved at være sidste gang, jeg kan tillade mig at vise så meget mere ben i år haha. Mine planer i dag har egentlig været lidt løse. Fik trænet og ordnet de fleste praktiske ting i går, så i dag har jeg prioriteret at få blogget.

English recap / The weather has been amazing today so I have spend some time outside reading a book. My outfit is top to toe H&M and it’s actually some old items. Just bought some new shoes though. Actually three pairs. Woops! I’ll show you tomorrow.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...