Jeans / Soya Concept, blouse / Calvin Klein, leather jacket / SIL, slip-ons / Lacoste, creols / Pernille Corydon (similar here), ring / Kinz Kanaan, glasses / Firmoo

Jeg var iført outfittet her i foregårs. Et ret simpelt hverdagsoutfit med jeans, en basic bluse og læderjakke. Mine briller ryger ofte på på lange dage på studiet, da kontaktlinserne godt kan tørre mine øjne ud. Disse er nye, og en lækker og billig tilføjelse til mit lille udvalg. Skoene fra Lacoste passer ret godt til september vejr. I ved der hvor det ikke helt er varmt nok til sandaler mere, men for varmt med helt lukkede sko. Eneste ulempe er bare at de klemmer lidt, men altså de var for store i nummeret større, så på med dem. Mine jeans er forholdsvis nye, og jeg er ret vild med farven. Desværre har jeg ikke kunne finde et link til dem, men jeg har linket til de produkter hvor det er muligt 🙂 Nu vil jeg smutte i køkkenet og lave müsli – min studiegruppe kommer nemlig til morgenmad og opgaveskrivning i morgen.

English recap / Friday I was wearing my new jeans, a basic blouse and a leatherjacket. Quite simple and easy to throw on. I paired it with my Lacoste slip-ons and my new glasses. I often wear glasses on long days at the University since my contact lenses have a habit of drying out my eyes. These brown ones from Firmoo are a great and cheap add to my small collection of glasses.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...