Ebay finds

 

Grey dress / here, striped top / here, tutu skirt / here 

Jeg har luret lidt inde på ebay, og har lige nu mit øje på disse sager. Jeg har faktisk lige bestilt den grå kjole. Der går nok en del tid før jeg modtager den, men tænker umiddelbart godt den kan fungere til efterår og vinter, med strømpebukser, ankelstøvler og en lang vamset cardigan. Den stribede top overvejer jeg også. Den vil dog nok først ryge på til næste sommer, men altså til ca.33 kr. inkl. forsendelse, så går det nok an, hvis jeg har ændret mening om den til den tid. Det lille skørt står jeg absolut ikke og mangler, men synes bare det er sjovt, og så er det jo super oplagt til temafest. Man skal bare sørge for at bestille i god tid, så den når frem inden da.

English recap / I’ve had my eye on these items on ebay lately. I actually just ordered the grey dress. Eventhough it’s quite summery I think it will work with stockings, ankle boots and a long woolen cardigan for fall and winter. The top is so cheap that I really consider buying it eventhough I probably won’t wear it untill next summer. The tutu skirt is just cute and perfect for a themed party, don’t you think?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...