heeled sandals

Jeg har længe været på udkig efter en klassisk højhælet sandal. Jeg har ganske vist nogle styks af slagsen, bl.a. disse, som jeg er utroligt glad for. Dog er jeg helt vild med den smalle strop på de ovenviste – det gør dem super feminine. Begge par er fra H&M’s premium quality kollektion, og i læder og ruskind. De sorte er primært læder, hvor stroppen nede ved tæerne er i ruskind, og på det rød/hvide er det lige omvendt. Jeg er ret vild med den kombination. Jeg må indrømme at jeg ikke kunne bestemme mig for hvilket par jeg helst ville have, så nu har jeg klikket begge par hjem. Kun for at prøve, og så returnere det ene par. Det går jo ikke at jeg forelsker mig i begge par. På den anden side koster de kun 349, så hvis kvalitet og komfort er i top, burde jeg jo næsten beholde begge par. Umiddelbart tænker jeg at de sorte er mere klassiske og tidsløse. Er bare ret vild med kombien af det bordeaux og hvide, men de er selvfølgelig klart mere trend baseret. Måske er jeg træt af at kigge på dem om et år. Hvilket par er jeres favorit? Kunne godt bruge lidt sparring her :b

Ps. det ser ud til at sandalerne allerede er udsolgt, så har desværre ikke et link til dem, men mon ikke de kommer på igen. Det er i hvert fald med at kigge ind på H&M’s hjemmeside om morgenen, for at se om de har fået nogle varer eller str. tilbage på lager.

English recap / I’ve been on the hunt for a classic heeled sandal for quite some time now. I do have a few pairs already, such as these but I really want a pair with a skinny strap over the toes. It gives a really feminine touch. The above pairs are from H&M’s premium quality collection and made from leather and suede. I couldn’t decide which pair I liked the most so I ordered both colors. I really like the bordeaux/white combination but the black sandals are much more classic and timeless. Which pair is your favorite? Could really use some help choosing.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...