Winter essentials

Soaked in Luxury coat / Lux by Lemon fur H&M Premium quality boots / H&M Premium quality suede gloves / H&M Premium quality boots / Balmain x H&M faux fur / H&M Premium quality fringe gloves / H&M Premium quality leather gloves / H&M patent shoes

Eftersom det bliver koldere og koldere, begynder behovet for mere overtøj også at trænge sig på. Jeg er på udkig efter et par nye vinterstøvler, og en vinterjakke har jeg lige fået mig. Dog har jeg også lidt mit øje ude efter en kort pelsjakke denne sæson, og denne fra Lux by Lemon er ret fin synes jeg. Jeg må indrømme at jeg ikke ejer et par handsker. Har faktisk kun luffer haha – til gengæld også 6-7 par, men de er ikke altid så praktiske. Lige nu står ruskindshandskerne med frynser meget højt på min ønskeliste. Er der noget I bare må have tilføjet garderoben denne vinter?

English recap / As it gets colder the need for warm coats, gloves and boots increases. I just got myself a new winter coat but a pair of boots is also on my list. Gloves are a very essential winter accessory too. Been eyeing the fringed suede ones. Do you guys have a fave winter essential?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...