Tee / Michael Kors, skirt / Miss Selfridge, heels / H&M

Outfittet her er fra en dag vejret var lidt varmere. I dag er faktisk den første dag i lang tid, hvor jeg har haft jeans og en tyk bluse på. Jeg synes virkelig det virker efterårs agtigt i disse dage. Jeg havde ellers håbet på lidt sensommer i september. Det farve jeg havde fået er næsten forsvundet, så det er nok også på tide snart at gemme de blege stænger i nogle jeans.

Jeg er startet studie i dag, så det er lidt spændende. Man skal lige vende sig til at stå tidligt op igen, og være disciplineret ikke mindst. Jeg må indrømme at jeg bare er rigtigt glad for tiden. Jeg synes der er sket meget godt i mit liv på det seneste. Bl.a to nye studiejobs, som oprigtigt fanger min interesse, og som også har relevans for min designteknolog uddannelse. Det er sådan en skøn følelse at lave noget jeg brænder for, og ikke bare for at tjene penge. Det er virkelig motiverende.

English recap / Today it really felt like autumn here in Denmark so this outfit is naturally not from today. I literally felt like wrapping myself in big sweaters and just watch movies on the couch. Then it must be fall! Unfortunately I haven’t got the time for staying in all day since I just started studying again. On top of that I recently got two new part time jobs so that’s going to be interesting.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...