Dress / Pins & Needles via. Urban Outfitters, heels / H&M

Jeg havde faktisk fuldstændig glemt dette outfit, indtil jeg forleden fandt det på mit kamera. Selvom vi er nået sensommeren, og nogle dage føles som efterår, så synes jeg alligevel dette outfit måtte op på bloggen. Kjolen er faktisk 2 år gammel, men jeg har ikke brugt den før denne sommer. Den har været på en aften på min ferie i Tyrkiet, og så denne dag, da det var en smule varmere end i dag. Heldigvis er vejret ganske lovende i denne uge, og det giver forhåbentlig anledning til at få luftet stængerne, inden de for alvor pakkes ind i jeans og uldstrømpebukser.

English recap / I had actually completely forgotten about this outfit until I looked through my photos on my camera the other day. Eventhough we have reached Indian summer and it sometimes really feels like fall I thought I would show you the outfit anyway. It might be one of the last photos with bare legs this year. The weather has been acting nice this week though so hopefully it will be another week or two before wrapping up in jeans, sweaters and boots.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...