wouldn't mind wearing..

 

Pants / H&M, hat / Meotine, earrings / Carré, biker jacket / Meotine, heels / H&M, tee / Nelly, bag / Saint Laurant 

Jeg ville bestemt ikke have noget imod at hoppe i dette outfit i næste uge. Jeg synes at mixet af budget og luksus spiller godt sammen. Jeg overvejer kraftigt at købe bukserne faktisk. Jeg er meget en jeans-pige, og især de sorte af slagsen ryger på ret ofte, så jeg synes det er lidt forfriskende med sådan et mønstret par. Og til 130 kr. gør det ikke så meget hvis de ikke kommer på så mange gange. Jeg har haft en del at se til de sidste dage, og næste uge er der også en hel masse på programmet. Jeg vil se om jeg kan få klemt tid ind til at få blogget lidt, og ellers kan I være sikre på at jeg nok skal opdatere fra modeugen på Instagram (I kan finde mig under byjennip).

Husk at I stadig kan nå at vinde et par valgfrie briller eller solbriller lige her.

English recap / I wouldn’t mind wearing this outfit during Copenhagen fashionweek next week. I like the mix of budget and luxury items. I am actually considering buying the pants. Most of my trousers consist of jeans and especially black ones so I’m really looking for some more colorful pants to add to my wardrobe. These from H&M are very affordable so it would be a good pair to tart with.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...