Tee / Alexander Wang x H&M, leather skirt / Moss Copenhagen, slip-ons / Birkenstock (Madrid), bracelet / Carré, shades / Karen Simonsen x Prego

Langt om længe giver jeg lyd fra mig her inde på bloggen igen. Det er virkelig yderst sjældent at der går 10 dage mellem mine opdateringer, men jeg har simpelthen haft så travlt med modeugen, arbejde og forberedelser til mine forældres sølvbryllup. Mandagen blev brugt på at købe blomster, pynte æresport og sætte den op i nattens mulm og mørke, og i går fik vi så fejret mine forældre med hornmusik og morgenkaffe. Sådan noget kræver en del forberedelser fra børnenes side, og med modeugen oven i hatten, har mit program været pakket. Jeg er dog tilbage på sporet, og glæder mig til at dele en masse billeder fra modeugen med jer. Først kan I da få mit outfit fra modeugens første dag at se. Jeg havde valgt et all black og basic outfit, som jeg følte mig godt tilpas i, og det fungerede bare.

Jeg skal jo også have trukket en vinder af et par valgfrie briller eller solbriller fra Smarteyes. Den heldige er Frederikke S. Stort tillykke til dig. Jeg sender dig en mail i løbet af dagen.

English recap / Finally there’s an update from me on the blog again. I’ve been busy with Copenhagen fashion and honestly I’ve been super tired since I got back. What you gotta do in the name of fashion haha. This outfit is from the first day of Cphfw. I chose an all black and basic outfit that I felt very comfortable in. I added just some simple jewellery which I think worked fine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...