Lamps

Jeg har sat min nuværende gulvlampe til salg, da jeg er på udkig efter en ny og pænere en af slagsen, og så fik jeg ødelagt skærmen på min loftlampe under flytningen, så nu mangler jeg også lidt sådan en. Jeg er selv en smule i tvivl om hvordan jeg ønsker de skal se ud. Jeg har jo min fine Hey there Hi lampe og mine to pendler fra Ellos, alle i samme lidt rå stil. Derfor kunne jeg godt tænke mig at mine nye lamper matchede dem lidt. Jeg synes den grå gulvlampe er ret pæn, og har et lidt industielt look. Når det kommer til pendlerne i loftet, så har Luksuslamper.dk et stort udvalg, bl.a de hvide, som I kan se ovenfor. De kunne være fine at have hængende sammen. Jeg har fundet alle lamper der inde. De har både til loft, skrivebord og gulv mm. og mærker som Kartell, Design by Us og Le Klint. Er der nogle af dem I ville foretrække frem for andre? Kartell lampen er jo lidt en klassiker efterhånden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...