Jeg sad i går aftes og tastede ordet ‘gardenparty’ ind på Pinterest, og så dukkede en masse smukke billeder op. Bl.a. dem I ser her overfor. Jeg synes virkelig der er meget inspiration at hente, og jeg fik helt lyst til at stable sådan en hyggelig gårdhavefest på benene med det samme. Det er jo perfekt nu her hvor de lover at vejret bliver rigtigt varmt. Mange af de ting man skal bruge til bl.a. bordpyntning og lignende, kan man selv lave. Sådan nogle DIY projekter er en af de få grunde, der kan få mig til at rende ud i et byggemarked. Man kan finde fine urtepotteskjulere, krukker, jutegarn, diverse glas, ispinde, lamper, pærer etc. Desuden kan man jo også finde forskelligt træ til bl.a. bordplader, bordskånere, eller til et hjemmelavet kongespil f.eks. Forestil jer lige at sidde der til langt ud på aftenen og grille skumfiduser over åben ild. Hos XL-byg findes mange forskellige ting til haven, bl.a. pizzaovn, grille og bål tilbehør. Se udvalget her. Jeg forestiller mig hvor hyggeligt det kunne være med sådan en gennemført tema, og så synes jeg virkelig at en stor del af fornøjelsen ligger i forberedelserne til sådan noget her. Får lyst til at gå på jagt blandt træ og potter med det samme hehe.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...