Wouldn't mind wearing

Tee / Mads Nørgaard, backpack / Lala Berlin, denimskirt / H&M, sandals / The Last Conspiracy her, ring / Kinz Kanaan

Jeg sidder i toget nu på vej hjem fra arbejde, så hvorfor ikke bruge tiden nyttigt med lidt online vindues shopping og blogging. Ovenstående outfit ville jeg bestemt ikke have noget imod at have haft på i dag. Det er en god arbejdsuniform med rare sko og afslappet, men pænt tøj, og så er rygsækken fin til at have mine ting i til og fra arbejde. Jeg kan virkelig mærke hvor vigtigt det er at have de rigtige sko på, når man går og står en hel dag på arbejde. Ofte hopper jeg i mine slidte Birkenstocks, men de ovenviste fra The Last Conspiracy er også lidt fine med de mange remme der krydser hinanden. Jeg har fundet dem på tilbud inde hos rikkesolberg.dk, hvor jeg iøvrigt også fandt t-shirten og rygsækken. De har mange gode mærker både hvad tøj, sko, tasker og smykker angår. Jeg har længe været på udkig efter en denim nederdel. Jeg fandt en i nogle loppemarkedskasser, som har været på i løbet af sommeren, men denne lidt mørkere fra H&M er jeg også vild med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...