Jeg har haft vist jer et lille sneek peak af mine Royal Copenhagen morgenmadsskåle, som jeg fik i fødselsdagsgave. Pga. flytning har de dog ikke været taget i brug endnu, men glæder mig til det. De er nemlig så fine og enkle synes jeg. Har I nogle spændende sommerplaner i dag? Jeg har været en tur i Amager strandpark og skal nu hjem til min søster og hendes kæreste og grille og se deres nye lejlighed, så det glæder jeg mig til. God fredag <3

English recap I did give you guys a little sneek peak on my Royal Copenhagen breakfast bowls which I got for my birthday. I actually haven’t used them yet but I really like the simple look they have. I’m on my way to my sister’s place now to see her new apartment.Do you guys have any plans for this sunny day?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...