Jeg har tidligere vist bogen her på bloggen, efter jeg havde fået den til jul, men jeg synes det var på tide med et lille review af den. Bogen handler som sagt om H&M’s designsamarbejder de sidste 10 år, og hvis man er interesseret i mode og designere, så synes jeg da klart den er et kig værd. Selv har jeg siddet og læst bogen som min godnat-læsning, men den er netop også perfekt at have liggende på stuebordet. For det første er den pæn at se på, og for det andet kan jeg godt lide at have den liggende til at mine gæster kan bladre i mens jeg f.eks. laver mad til dem. På den måde sidder de ikke bare og kigger, og det skaber grobund for samtale. Det er det jeg elsker ved coffee table books. Selv om bogen har en del tekst, så har den også mange billeder, som gør det interessant at bladre i bogen.

Selv syntes jeg det var særligt interessant at læse kapitlerne og de design samarbejder jeg selv har købt noget fra, specielt Lanvin, som var det første samarbejde jeg købte noget fra. Frakken jeg købte der fra er en af mine yndlings, og det at  den stadig har så stor betydning for mig, gør nok at jeg er ekstra interesseret i at læse kapitlet om Alber Elbaz og Lanvin. Man bliver lidt nostalgisk.

English recap / I have shown you this coffee table book about H&M and their designer collaborations before but I thought it was time to give you a little review. If you love reading about fashion  and designers I highly recommend this book. Personally I really love reading about each collaboration. Besides the book is really pretty having on your coffee table for your guests to look in while you are cooking for them. Eventhough it’s rich on text it has a lot of photos too.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...