Har glædet mig til at vise jer min nye lampe, som jeg bestilte så sent som i mandags. Jeg var så heldig at måtte vælge mig en lampe inde hos bekko.dk. Blev helt glad da GLS manden bankede på min dør, med en kasse i hånden i morges. Kassen blev åbnet så snart jeg kom hjem fra træningscentret, og lampen blev derefter straks samlet, hængt op og foreviget. Jeg er ret vild med at den har den klemme, så jeg kan hænge den forskellige steder. Den er ret perfekt over mit arbejdshjørne. Som jeg har nævnt for jer før, så er jeg meget glad for industri-looket, og det er også en af grundene til at mit valg faldt på netop denne lampe. Og så er den oven i købet ikke specielt dyr. I kan finde den ved at klikke på billederne.

Jeg vil smutte igen. Har nemlig min søde veninde Katrine på besøg til sleepover. Vi har hygget med lækker spaghetti carbonara, og i morgen skal vi afsted mod stemmeurnerne. Nat nat chicas.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

English recap I just wanted to show you guys my new work lamp that I received today. What a nice gift! It already hangs on my book shelf and I think I am falling in love. I love that it’s possible to move the lamp around and place it wherever I find it most convenient. I have my fellow blogger Katrine over for spaghetti carbonara and sleepover today, so we are gonna have fun and editing photos and stuff. Nighty night from Denmark.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...