Jeg modtog i går denne smukke blondesag af en bh fra Triumph. Jeg har lidt forbundet Triumph med et meget voksent undertøjsmærke, sådan noget som min mor ville købe. På det seneste har jeg dog haft et godt øje til mærket. Har en anden fin blonde-bh og en feminin sports-bh, begge fra Triumph. Denne fra deres linje Amourette Spotlight faldt jeg dog pladask for. Den er så fin og feminin med sine blonder, og jeg synes endda at den er endnu pænere i virkeligheden, end da jeg så den hos Trydeandres.dk. Jeg har bestilt den der inde, og leveringen var super super hurtig! Bh’en er en lille smule til den lille side i størrelsen, så hav det i mende hvis I overvejer at købe den. Selv om jeg nærmest altid bruger samme størrelse, så foretrækker jeg personligt at prøve det på inden jeg køber noget. Jeg ved i hvert fald at der ligger to Tryde Andrés butikker i Odense, og der kan man nemt bytte en vare man har købt på nettet.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...