Festival ready

 

Tee + shorts / H&M, denim jacket, shades + necklaces / Boohoo / wellingtons / Ilse Jacobsen via. Eshoes

Festivallerne er lige om hjørnet, og hvad enten du skal på Roskilde, Glastonbury, Skanderborg eller en af landets mange mindre festivaller, så skal der udtænkes outfits. Det må gerne være lidt cool, men samtidig praktisk. Det er jo trods alt en festival, og Danmark kan som bekendt byde på alt slags vejr. Gør som smukke Kare Moss og ifør dig et par lækre og praktiske gummistøvler, til en cool outfit. Personligt er jeg ret begejstret for modellen fra Ilse Jacobsen, som går til midt på læggen.

De næsten knæhøje har dog også været et hit lige siden Kate Moss viste sine frem på Glastonbury. Der er flere forskellige modeller og farver at finde inde hos Eshoes.dk. Der har jeg fundet ovenstående, og jeg har også tidligere handlet hos dem, så det giver mig en tryghed i forhold til service og levering. Desuden er deres mange sko til tilbudspriser, og derfor også i et ret begrænset antal, så det er med at være hurtig hvis I vil have fat i jeres størrelse. Skal I selv på nogle festivaller i år?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...