Jeg har lavet en lille inspirations collage som kunne være meget nyttig nu her op til eksamenerne, men også hvis man som jeg blogger. Tænker det i hvert fald som god inspiration til mig selv i forhold til det der med at tage noter og være mere organiseret. Min søster købte forleden de sødeste huskeblokke – en til indkøb, en til ting der skulle gøres og en til madplan. Jeg synes sådan nogle er så fine at have liggende, og jeg har da også selv en notesbog, hvori jeg skriver forslag til indlæg på bloggen. De er virkelig yderst praktiske at have sådanne notesbøger. Kontorlinien.dk har diverse kontorartikler, som jeg synes vil være praktiske at have i mit arbejdshjørne. De har også lamineringsmaskiner, hvis man f.eks. skal lave visitkort, laminere noget til en opgave eller lignende. I kan finde dem ved at klikke her. Hvordan er I selv i forhold til det der med at være organiseret? Personligt kan jeg godt lide idéen om at være det, men det er ikke altid teori matcher praksis 😉

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...