Outfit details:    Jeans / BDG via Urban Outfitters, top / Vero Moda, boots / Dixie

Et outfit fra en lettere regnfuld forårsdag. Vejret har virkelig heller ikke opført sig særlig forårsagtigt de sidste dage, til trods for vi nu skriver april. Jeg håber I får nydt påsken. Jeg gør i hvert fald i det omfang det nu er muligt. Jeg har lige tilbragt et par hyggelige dage i Odense, og nu er er jeg hos mine forældre, og får set veninder og familie. Aftnerne går dog med at lave optagelsesprøve, men hygge bliver der tid til.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

This outfit is from a rather rainy day. The weather has definitely not been acting like spring these past few days. I hope you’re all enjoying Easter though. I’m quite busy with my studies at the moment but I make sure to make time for family and friends as well.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...