Outfit details:   Bodycon coordinate / Styleheist, boots / Jette Riis

Billederne her er fra i fredags inden vi skulle til fest. De blev desværre taget inden sølvglimmeret kom på øjnene. Øv jeg var ellers vild med min øjen make-up den aften. Det passede lige ind i temaet hehe. Sættet er nyt og købt hos styleheist.co.uk. Jeg kendte ikke til sitet før jeg tilfældigt stødte på det på Instagram, og deres billeder der inde har da heller ikke den mest professionelle approach, men jeg blev alligevel lokket til at klikke dette sæt hjem, og det har jeg bestemt ikke fortrudt at jeg gjorde. Det kostede kun £20 og så £7 i forsendelse. Til de af jer der overvejer at købe det vil jeg lige sige at det er ret gennemsigtigt, og det så faktisk ret vulgært ud med en almindelig bh indenunder, så jeg hoppede i en sports-bh og det fungerede fint. Tror det er første gang jeg er gået til fest i sports-bh haha.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I wore my new bodycon coordinate from styleheist.co.uk to the party last Friday. I’m so loving this coordinate and the color makes it so wearable. Besides I can wear the pieces seperately – that gives a lot of styling opportunities. It only costed £20 and £7 for shipping to Denmark. If you are considering buying it though I will say that it’s quite seethrough and with a normal bra I think it can look a bit tacky but I just put a sports-bra underneath. That solved the problem.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...