Jeg har samlet et udpluk af mine outfits fra de seneste tre måneder. Jeg synes egentlig det er meget sjovt at få et overblik, ved at stille mine outfits op over for hinanden. Jeg har gået utroligt meget i sort og mørke farver generelt, så det er et praj om lidt mere farve, men det tænker jeg umiddelbart også kommer naturligt, som vejret bliver varmere. Mine favoritter denne gang er nr. 4, 8 og 9. Har I nogle favoritter? Det er altid sjovt at høre. I kan komme ind og se flere billeder + outfit detaljer til hvert enkelt outfit, ved at klikke på billedet ovenfor.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I have collected some of my latest outfits above. As you can see I’ve been wearing black quite a lot but I think as the weather gets warmer I will naturally adapt more colors into my wardrobe. My favorites this time are number 4, 8 and 9. Do you guys have any favorites? Yuo can see all the outfit details by clicking on the photo above.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...