Jeg har slet ikke fået vist jer min nye kimono, som jeg købte tidligere på måneden, da H&M lancerede sin nye Studio kollektion. Jeg har dog ikke gået med den endnu, men så snart vejret tillader det ryger den på. Tænker i hvert fald den skal med på ferie til sommer, men mon ikke også den kan sættes sammen med jeans og en hvid tanktop snart. Jeg er i hvert fald ret vild med mønstret.

I morgen tager jeg et smut til Odense, og så har jeg stadig en optagelsesprøve hængende over hovedet, så det bliver lidt småt med opdateringerne her inde den næste uges tid. I kan dog altid følge med på Instagram (hedder byjennip)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I haven’t even shown you my new kimono from the H&M Studio collection. I so adore the fabric and the little gold details it has. I haven’t worn it yet though but I’m sure it will be perfect for my summer vacation.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...