Vil lige vise jer mine nye støvler, som jeg modtog med posten forleden dag. De er fra Justfab.dk, men det ser ud til de allerede er udsolgt, så kan desværre ikke give jer et link. Jeg er ret vild med længden på skaftet – det var det fik mig til at klikke dem hjem. Og så er jeg altså blevet ret glad for sko med en spids snude. Jeg er hjemme hos min familie i disse dage, så jeg fik min søster til lige at tage et par billeder af mit outfit i dag. Så kan I få støvlerne at se på en af dagene. Lige nu har jeg også mit øje på disse pumps, som jeg tror kunne være ret fine til et par jeans her til foråret, og til en hvid sommerkjole på min ferie til Tyrkiet til sommer. Hvad tænker I?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Just wanted to show you my new boots that I received earlier this week. They’re from justfab.dk but appear to have already sold out so I can’t even give you a link. I do have my eyes on these pumps though. I would wear them in the spring with jeans and on my summer vacation with a white dress. I’ll show you my boots in an outfit next week. I love them paired with jeans and a basic top.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...