Jeg ved ikke om I ligesom jeg også sidder og klipper opskrifter ud når I ser noget spændende i blade og magasiner. Jeg har i hvert fald en tendens til det. Denne opskrift har jeg dog ikke klippet ud, men screenshottet fra Alt for Damernes hjemmeside. Den virtuelle form for udklip hvis man kan sige det sådan. Jeg ville egentlig med dette indlæg bare knytte et par ord omkring banankage, og tippe jer om opskriften hos Alt for Damerne, men jeg kunne altså ikke helt dy mig for at prøve opskriften af, og dele resultatet med jer her på bloggen. Og så kan jeg også med rette anbefale opskriften til jer.

Opskriften er på svampet banankage, og jeg har så bare lavet dem til store muffins og nøjes med at give dem 20 minutter i ovnen. Det fungerede super godt. De blev virkelig lækre og svampede, som opskriften jo også lover. Samtidig synes jeg de var bastante nok til at man ikke kunne spise så meget. De er helt utroligt nemme at lave, og jeg biksede dem sammen på ingen tid. En ret simpel opskrift på en lækker kage fra kokken på Cofoco.

De egner sig ret godt til fødselsdage, men er også gode til den hurtige lækkersult. Jeg har forresten også, som nogle af jer måske ved, kastet mig ud i at lave hjemmebagte oreos. Den opskrift fandt jeg i et andet blad. Et fysisk et af slagsen. Dem skal jeg også nok smide opskriften op af snart.

/ I samarbejde med Alt for Damerne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...