Outfit details:    dress / Pieces, jumper / Calvin Klein, leather jacket / Soaked in Luxury, boots / Miss Selfridge

Så meget for min snak om at gå i lysere farver. Igen er jeg endt i et all-black outfit, men sort må virkelig også siges at være en safe farve. Når jeg har tøjkrise, så er sort så nemt at sammensætte og style op og ned.

Kjolen er egentlig en ret gammel sag, men jeg har taget mig selv i at gå med den en hel del den seneste tid. Læderjakken må virkelig også være en favorit i garderoben. Jeg fik den egentlig i efteråret, men nåede ikke at gå så meget med den, inden det blev for koldt. Nu er vejret endelig lidt varmere, og det skal da selvfølgelig udnyttes. Jeg er ret vild med at indersiden af ærmerne er i stof – det giver en fin kontrast synes jeg.

Jeg har rigtigt meget at se til for tiden, både med diverse optagelsesprøver der skal laves, og en eksamensopgave der skal påbegyndes inden jeg er færdig med optagelsesopgaverne. Jeg kommer nok til at forsømme bloggen en del, specielt her de næste 3 uger, men jeg vil bestræbe mig på at få blogget næsten hver dag. Så har jeg vel ikke sagt for meget.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I have once again turned to black colors. I guess it’s because it’s such a safe color to wear. Almost anything in my wardrobe will match it. Besides it’s finally time for wearing leather jackets again and this one is definitely a favorite of mine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...