Boyfriend jeans / Denim & Supply by Ralph Lauren darker wash here on sale!, turtleneck / Moss Copenhagen, boots / Tamaris similar here, earrings / eBay

Som foråret kommer trissende så får jeg også mere og mere lyst til at iføre mig lysere farver, og dette lysegrå outfit må siges at være en stor kontrast til de meget mørke farver jeg oftest ifører mig. Når jeg kigger tilbage på mine outfits hen over vinteren, så er der helt utroligt meget sort, og også mørkeblåt. Sort er nok bare sådan en farve jeg aldrig slipper. Selvom jeg synes det kan være helt forfriskende med lysere farver, så tror jeg at jeg går i sorte jeans 6 ud af ugens 7 dage. Måske det var noget jeg skulle begynde at ændre på. Jeg må på udkig efter de perfekte blå jeans. Hvis I kan anbefale nogle, så del endelig i kommentarfeltet.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

As spring has arrived I’m reaching out much more for the brighter colors in my wardrobe. This all light grey outfit is such a refreshing contrast to my usal dark outfits. I’ll say that black will be a color that I’ll always wear but some colors added here and there can never hurt, right?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...