Leather jacket / Soaked in Luxury, dress + scarf / Pieces, cardigan + hat / H&M, boots / Jette Riis, watch / Skagen Denmark

Godaften piger og drenge. Forleden havde jeg iført mig flere lag. Jeg er ret glad for lag-på-lag tendensen, og så varmer det i disse dage, hvor det endnu ikke føles som forår. Jeg var også overrasket da jeg i morges vågnede op til snevejr her i Herning. Katrine og jeg fandt forleden disse trapper, hvor vi synes det kunne være fint at skyde outfit billeder, og jeg tror bestemt ikke det er sidste gang vi benytter den lokation. Jeg er ret vild med de lettere rå omgivelser, og så står den lyse baggrund ret godt i kontrast til mit næsten sorte outfit.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I had layered up the other day when it was quite windy outside. Eventhough it’s spring according to the calendar I can’t get myself to leave the apartment without my scarf yet. I actually really like this location and I will asure you that it won’t be the last time I’m having my outfit photos taken there. I simply love the slightly raw surroundings, besides the white wall is such a great contrast to my rather dark outfit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...