Jeans / Urban Outfitters, coat / Style Butler, boots / Miss Selfridge, bag / Forever21, earrings / eBay, leather gloves / H&M, scarf / Pieces

Billederne her er fra en dag jeg var ude og shoppe lidt sammen med min søster. Pelsen holdt mig varm i vinterkulden, og selv om vi nu er trådt ind i marts, så tror jeg alligevel den jakke ryger på nogle gange endnu. Vejret har da i hvert fad ikke opført sig særligt forårs agtigt ind til videre.

Jeg har en del fri på studiet for tiden, hvilket resulter i mange timer hjemme på sofaen med Gossip Girl. Faktisk er det en super dårlig vane, og det er ærligt talt en smule irriterende at have så meget fri. Denne måned har jeg dog en del praktisk der skal ordnes i forhold til skolen, så jeg må lige hanke op i mig selv og få alt det ordnet, nu tiden rent faktisk er der til det. Til gengæld er det super rart at kunne sove længe, og tage ned og træne allerede om formiddagen. Man må vel se på lyspunkterne, selv om jeg ærligt ikke troede jeg ligefrem ville ønske at komme oftere i skole.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...